امکان ابطال وکالت مذکور هست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۷۶ #03823145

با سلام
من به خانوم وکالت بلاعزل دادم به شرح زیر ایا میتوانم کاری کنم که ابطال شه سند: مورد وکالت : مراجعه به هر یک از دادگاههای عمومی (مجتمع های قضائی خانواده) و تقدیم دادخواست به منظور مطلقه نمودن و تنفیذ حکم طلاق و یا صدور طلاق فیما بین موکل و همسرش بهر قسم از طلاق اعم از بائن رجعی خلع یا مبارات با هر شرط و قرار و بهر طریق و با شرط ضمن العقد و ضمنا اقدام به بذل و یا اقرار وصول مهریه و حقوق دوران زناشویی کمتر و یا معادل و قبول بذل مهریه و حقوق دوران زناشوئی کمتر و یا معادل موضوع عقدنامه دفتر ازدواج و با حق مراجعه به هر یک از دفاتر رسمی ثبت طلاق و به ثبت رساندن طلاق و وکالت در اجرای صیغه شرعی طلاق ولو کرارا و امضاء ذیل و ظهر کلیه اوراق و مدارک و دادخواست و اسناد و ثبت دفتر و نیز ارجاع امر به داوری و تعیین داور با حق تعیین وکیل و عزل و نصب و کلا انتخابی و انجام سایر تشریفات لازمه وکالت و با حق تجدید نظرخواهی و فرجام خواهی نسبت به رای صادره و انجام کلیه امور مربوطه اعم از مصالحه و سازش و تکلیف مصدق و کارشناس استرداد دعوی و دادخواست ورود ثالث و دفاع از دعوی ثالث و دعوی تقابل و دفاع در قبال آن و کلیه امورات مربوطه. حدود اختیارات : وکیل نامبرده در بالا با حق توکیل به غیر جزا و با کلا ولو کرارا و مع الواسطه و عزل و نصب وکلای انتخابی در انجام دادن تمامی تشریفات قانونی مورد وکالت از طرف موکل اختیار تام داشته و امضاء و اقدامات نامبرده به منزله امضاء و اقدامات موکل نافذ و معتبر است..

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان ابطال وجود ندارد می توانید ضم امین کنید

سلام می توانید ضم امین نمایید

با توجه به عدم امکان ابطال وکالت یادشده می توانید ضم امین نمایید

با نظر همکارم جناب مظفریان موافقم

در این فرض راهی برای ابطالش نیست ولی میتوانید وکیل دیگری به همسرتون ضم ( اضافه) نمایید با این قید که عمل وکلا می بایست مجتمعا انجام پذیرد، در نتیجه وکیل اول مستقلا نمیتواند اقدامی انجام دهد.