توی این شرایط بهتر است درخواست توقیف اموال بدهم و یا حکم جلب بگیرم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۳۱ #03821853

باسلام.
من از کارفرما به اداره کار شکایت کردم، حکم قطعی صادر شد و برای اجرای احکام به دادگستری بردم.
درخواست مسدود کردن حساب ها رو دادم پس از بررسی مشخص شد حسابی به نام شرکت نیست و امور مالی شرکت با حساب شخصی مدیر انجام میشود.
(احتمالا اموالی به نام شرکت نیست و بخش زیادی از سهام شرکت واگذار شده و حدود یک سوم سهام به نام مدیریت قبلی هست درصورتی که زمان طرح شکایت سهامی واگذار نشده بود)
آیا در صورتی که حکم جلب بگیرم میتونم شخصی رو که در زمان طرح شکایت مدیر بودن رو جلب کنم و یا چون بخش بیشتر سهام به شخص دیگری واگذار شده نمی تونم این کار رو کنم و طرف شکایت من مدیری که سهم بیشتری داره هست؟ و در صورت گرفتن حکم جلب باید شخص دارای سهام بیشتر رو جلب کنم؟
باتشکر

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مدیر به اندازه سهم خود مسءول خواهد بود و اگر سهم او کافی نباشد میتوان اقدام به جلب او کرد

دوست ارجمند
دردادخواست نخستین نسبت به هر شخص حقیقی و یا حقوقی (شرکت) که طرح دعوی نموده اید، در روند رسیدگی نیز صرفا میتوانید نسبت به همان خوانده اقدام توقیف اموال ویا در صورت عدم شناسایی ومعرفی اموال درخواست جلب ایشان را میتوانید بگیرید.
پس فقط درصورت عدم شناسایی اموال (که لازم است درابتدا تامین خواسته ثبت گردد) میتوانید شخص حقیقی را جلب نمایید، و برای شرکت بطور معمول مدیرعامل وقت طرف خطابه شماخواهدبود.

حکم جلب برای مدیر عامل صادر میشود که در دعوی شما کارفرما قید شده

باسلام
شما موقع عقد قرارداد برای شروع بکار با چه کسی اقدام به تنظیم قرار داد نموده اید؟ میتوانید مستقیما بر علیه ایشان اقدام کنید و جلب ایشان را بگیرید

شما عنوان نکرده ائید که شرکت چه نوع شرکتی است تضامنی است یا سهامی اگر سهامی است سهامی خاص یا عام و غیره چون هر کدام از اینها میتوانند روشهای متفاوتی را برای پیگیری حقوقتان داشته باشند و به هر حال برای گرفتن حکم جلب میبایست اول توقیف اموال صادر شود و در صورت عدم امکان آن و گزارش آن میتوان نسبت به درخواست حکم جلب اقدام کرد.
موفق باشید

با سلام
در هر حالت یکی از مقدمات صدور حکم جلب در ابتدا انجام روال توقیف اموال می باشد. پس از ارائه گزارش عدم توقیف اموال آن گاه حکم جلب صادر خواهد شد

سلام
در صورت صدور جلب میبایست کارفرما جلب شود