شخصی به دلیل ضرب و جرح از من شکایت کرده و گواهی پزشک قانونی گرفته و شاهد ندارد آیا به نتیجه ای می رسد ؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۱۸ #03816720

چند ماه پیش تو کوچه با یکی از بچه ها که ۳ سال از من کوچیکه دعوام شد من ۱۶ سالمه و آون ۱۳ خلاصه پورشه وار ماجرا شد و اومد با مادر وارد حیاطمون شد و بهم سیلی زد تو دوربین هم ورود به خونه ثبت شده با زنش منم پلیس خبر کردم و فردا شکایتمو مطرح کردم بعد شورا اونا رفتم روم شکایت کردن تقریبا بعد ۲ ماه و از پزشک قانونی نامه گرفتن که دست بچم زخمی شده الکی و شاهدم ندارند و درحالی که تو گزارش پلیسم نیومده که درگیر شدم مشکل میتونه برام پیش بیاد

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باید اثبات کنند که شما مرتکب ضرب و شتم شدید در غیر اینصورت پرونده مختومه میشود

با سلام.‌
با توجه به گزارش پزشکی قانونی و درگیری فی ما بین بله میتوانند از شما دیه دریافت کنند.