چگونه اثبات کنم که خودرو را خریده ام؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۳ #03787182

ماشینی را بصورت توافقی از برادرم خریده ام و پول به حسابش منتقل نموده ام. اما قراردادی نوشته نشده و سند همچنان به اسم ایشان میباشد. حال مدعی هستند که ماشین را نفروخته اند.
آیا میتوانم با پرینت انتقال حساب و شاهد ماشین را پس بگیرم؟
چه راه حل قانونی وجود دارد؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مهم‌ترین دلیل مالکیت، سند مالکیت است.
امروزه املاک و اتومبیل‌ها مطابق قانون در دفاتر اسناد رسمی به ثبت می‌رسند؛
به این ترتیب دولت فقط کسی را که مال نام برده به نام او ثبت شده است، مالک می‌شناسد.
میتوانید با پرینت انتقال حساب و شاهد ماشین را پس بگیرید
با این حال از ارزش اثباتی شاهد هم نباید غافل شد. خیلی از اوقات می‌توان با استفاده از شاهد مالکیت خود را بر اموال ثابت کرد. البته فراموش نشود که شهادت هر شاهد اعتبار ندارد بلکه او باید راستگو و موجه باشد و به ظاهر هم مشکلی که اعتبار شهادت او را خدشه‌دار سازد، نداشته باشد