محکوم به پرداخت بدهی شده ام اما با وثیقه آزادم، ملکم به مزایده گذاشته شده ،چه اقدامی میتوانم انجام دهم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۲۶ #03782497

سلام مجدد
اجرای احکام حکم صادر کرده و باید بدهی را پرداخت کنم در غیر اینصورت باید بدم زندان
اما من یک سند بعنوان پرداخت بدهی تحویل دادگاه دادم که فعلا ازاد بشوم اما دادگاه گفته تا دو ماه دیگر روی سند اقدام نمیشود که یا رضایت بگیرید و یا سند دیگری جایگزین کنید و یا همین سند بعنوان بدهی به طلبکار پرداخت میشود یعنی منزل را در مزایده میبرند و پول را به طلبکار پرداخت میکنن ارزش ملک به اندازه بدهی اینجانب میباشد
در این شرایط چه راهی وجود دارد؟

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر ملک را به عنوان مال در اجرای احکام به منظور استیفاء طلب طلبکار معرفی کرده اید ، به مزایده خواهد رفت .

با درود فراوان
دوست گرامی هیچ راهی جز جلب رضایت شاکی برای تقسیط بدهی یا دادن فرجه مناسب برای پرداخت دینتان ندارید و فقط با موافقت خواهان میتوانید این بدهی را به اقساط بپردازید .
در غیر اینصورت به درخواست محکوم له مزایده برگزار میگردد .