در آگاهی و دادسرا اموال قبول داشته و برگه ها را امضا کرده بود؛ الان انکار می‌کنه، باید چکار کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۵۲ #03762542

سلام سارق در آگاهی و دادسرا چندین برگه که توسط مامورین و بازپرس نوشته شده بود امضا و اثر انگشت زده بود و صورتجلسه بازسازی صحنه جرم هم امضا کرد ولی در جلسه دادگاه خیلی از سرقت‌ها رو انکار کرده و از همه مهمتر مثلا کیف من حدود بیست قلم لوازم گوشی و پول نقد و مدارک بوده که سارق فقط مدارک و چیزهای معمولی رو قبول کرده و میگه اصلا پولی نبوده و یک ربع سکه هم بود که انکار می‌کنه ولی در آگاهی و دادسرا اموال قبول داشته و برگه ها را امضا کرده بود الان که انکار می‌کنه باید چکار کرد ضمنا چندین قلم لوازم من را ازش کشف کردن و بهم دادن ولی پول و سکه و پروانه مطب که برای تمدید داخل کیف بوده را انکار میکند لطفا راهنمایی کنید سپاسگزار

مشاوره حقوقی سرقت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

انکار متهم بعد از اقرار کردن وی ارزشی ندارد و اقرار پذیرفته می شود

صرف انکار متهم مانع محکومیت وی نبوده و اگر اصل موضوع سرقت را پذیرفته باشد باید عین اموال و در صورت فقدان ارزش آنها را به شاکی رد نماید .