مطالبه طلب از کارفرما به چه صورت است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۲۷ #03753452

بنده با شخصی بازاری چند سالی هست کار میکنم و به این شکل که ثبت سفارش و پیگیری تا اخذ وجه کالا از من و تامین کالا از ایشون ولی بصورت شفاهی در خصوص سهم خودم و ایشون توافق میکنیم با حضور حسابدار ایشون در آخرین کاری که با هم انجام دادیم در سال گذشته سهم من از یک معامله حدود ۱۳ میلیارد ریال بود البته با کسر مالیات و سایر کسورات قانونی و...ولی در هنگام گرفتن پول ایشون با نیت قبلی باب دعوایی درست کرد که سهم منو پرداخت نکنه و حسابدار رو اخراج کرد که من دسترسی به پرینت یا دست نوشته ای نداشته باشم حالا سوال بنده اینه با توضیحات فوق و اینکه من مدرکی ندارم که ثابت کنم باید چکار کنم که حقم رو بگیرم

مشاوره حقوقی اداره کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام چون این موضوع کمی سخت است بهتراست اول با یک وکیل کارکنیداگر ایمیل یاپیامکی دارین میتواند کمی کمک کند

با سلام
بدون مدرک اثبات یک امر کار بسیار سختی است.از پیامک ها یاایمیل های وی در صورت وجود استفاده کنید و یا اینکه از طریق طلبکارهای دیگر متهم که مدرکی دارند کمک بگیرید.برای حل بهتر موضوع حتما با یک وکیل حرفه ای صحبت کنید.