بعد از گذشت چهار سال دادخواست تنظیم کرده که من کلاه سرش گذاشتم، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۹ #03734100

سلام شخصی حدود ۴ ساله پیش بمدت دو ماه بخاطر اختلافات خانوادگی پیشه من زندگی میکرد و چون سواد دریت و حسابی نداشت معمولا برای کارای بانکیش به اتفاق بنده براشون انجام میدادم .حالا بعد از گذشت چهار سال از دادخواست تنظیم کرده که من کلاه سرش گذاشتم و مدعی شده ۹۰ میلیون تومان و ۱۲ تا سکه از ایشون گرفتم در حالیکه یک ریال نه به حسابم پولی اومده و نه واقعا از ایشون گرفتم متاسفانه شاهد هم ارائه دادن بنظر شما چیزی که از اصل و ریشه صحت نداره میتونه با شاهد منو محکوم کنه ممنون میشم .

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ایشان جهت اثبات این امر نیاز به ادله ی ارائه ی کافی دارند ،در غیر اینصورت اقدام و شکایت ایشان بی فایده میباشد.
شما نیز در صورت دارا بودن ادله و شهود میتوانید به انها استناد نمایید.

در صورت اثبات این موضوع شما محکوم به پرداخت میگردد شهادت شهود یکی از راه های اثبات است

با سلام

درخواست ایشان با ادله اثبات میشود .اگر مدارکی دال بر پرداخت ارایه دهند شما محکوم به پرداخت میشوید در غیر اینصورت دعوا واهی میباشد و رد خواهد شد و شما میتوانید بصورت کیفری تحت عنوان شهادت کذب شکایت کنید.