ضمانتی که برای اجرای حکم غیابی باید داد مثلا اگر جواز کسب باشه باید اصل جواز باشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۰ #03725509

سلام
خود شخصی که جواز به نامش هست هم باید در شورا حضور داشته باشه؟
این ضمانت تا کی در پرونده باید باشه ؟ منظورم اینه تا کی خوانده حق داره بیاد بگه به رای اعتراض داره شورا بتونه از اون ضمانت استفاده کنه؟
اصلا شورا چطور از اون ضمانت که مثلا جواز کسب باشه می تونه استفاده کنه که خسارت بگیره ؟
متاسفانه کسایی که تو شورا کار می کنن جواب نمی دن لطفا کارشناسای محترم شما جواب بدید
خواهشا همه سوالات جواب بدید ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بله خور شخص همراه با اصل جواز باید حضور پیدا کند و تا زمان واخواهی و حضور خوانده و یا اجرای کامل حکم ضمانت باقی می ماند.