معنی جمله از دادنامه چیست؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۳۷ #03722193

با سلام وخسته نباشید،میخواستم معنی این جمله رو بدونم
صدور حکم تقسیط محکوم به مانع استیفای بخش اجرا نشده آن از اموالی که از محکوم علیه بدست می اید نیست
باتشکر

مشاوره حقوقی دادسرا
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام .یعنی اگر مال یا اموالی بعد از حکم تسقیط و اعسار از محکوم علیه پیدا شود قابل توقیف است .

باسلام و درود یعنی اگر اموالی پس از پذیرش اعسار و تقسیط از محکوم به کشف شود قابل توقیف خواهد شد.

با سلام خدمت شما بزرگوار
عنایت داشته باشید که بدین معنی میباشد اگر مالی پیدا شود قابلیت توقیف را دارا خواهد داشت .

با احترام یعنی بعد از تقسیط اگر اموالی از محکوم علیه شناسایی شود قابل توقیف است .

سلام و ارادت، مفهوم اینست که علیرغم اینکه حکم اقساطی برای بازپرداخت بدهی مدیون صادر شده لذا اگر اموالی بنام مدیون و یا متعلق به وی کشف گردد قابل انتقال عین و یا مبلغ ارزش آن به طلبکار نخواهد بود و نمی شود گفت که بدهی من قسطی شده،

اگر اموالی پس از پذیرش اعسار و تقسیط از محکوم به بدست امد مانع از توقیف به نفع محکوم له نیست و می توان از ان مال بابت طلب محکوم به برداشت نمود

میتوان الباقی محکوم به را بواسطه توقیف اموال محکوم علیه وصول کرد و تقسیط مانع این امر نخواهد بود