حکم تخلیه چه زمانی دریافت میشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۳۴ #03649572

سلام به وکیل های محترم میخاستم ببینم دوشنبه نوبتم میشه واسه اجرای احکام همون لحظه حکم تخلیه رو میدن یا باز میافته عقب ممنون میشم جواب بدین

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درصورت قطعیت حکم وابلاغ اجراییه ازسوی اجرای احکام وبه پایان رسیدن مهلت مقررحکم تخلیه قطعی است.

باسلام .در صورتی که ابلاغ اجراییه ب طرف مقابل صورت گرفته باشد و مهلت مقرره منقضی شده حکم تخلیه اجرا خواهد شد

با توجه به قطعیت رای صادره موضوع از طریق اجرای احکام قابل اجرا خواهد بود

سلام ، اگه رای قطعی و قابل اجرا باشه ، مانعی وجود ندارد الا مغایرت با مصوبات اخیر ستاد کرونا

حکم تخلیه حکمی است که دادگاه آن را صادر می‌کنه اما در مورد املاک مسکونی طبق قانون، مرجع صالح ،شورای حل اختلاف محل وقوع ملک ست.
دریافت حکم تخلیه مستلزم تعیین جلسه رسیدگی، صدور حکم تخلیه توسط مرجع قضایی، تجدیدنظر و تقاضای صدور اجرائیه خواهد بود و نسبت به دستور تخلیه زمان بیشتری خواهد برد.
سپاسrramezni

اجرای احکام مربوط به حکم قطعی صادره است که برای اجرا به اجرای احکام ارجاع میشود لذا صدور مجدد حکم در اجرای احکام بی معنی است . در این مرحله نسبت به اجرای حکم تخلیه هماهنگی لازم به عمل می آید .