آیا فرزندان یا فرزند ذکور حق دارد اعاده ی مقداری از حقوق ایشان را از خانواده داشته باشد یا خیر؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۶۰ #03622597

با سلام و خسته نباشید
سوالی داشتم شخصی پدرش جانباز هست و مبلغ قابل توجهی حقوق میگیرد حدود ۸ میلیون تومان و ایشان از کار افتاده و در منزل هستند از طرفی همسر ایشان بنا به وظیفه ی خویش حق پرستاری دریافت میکند
سوال اینجاست که آیا فرزندان یا فرزند ذکور حق دارد اعاده ی مقداری از حقوق ایشان را از خانواده داشته باشد یا خیر؟
ایذا فرزندان همه ازدواج کرده و تمام حقوق تنها در اختیار همسر جانباز است
ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با توجه به اینکه فرزندان متاهل ودارای شغل می باشند ادعای مطالبه حقوق شخص مذکور را نمیتوانند داشته باشندوپدر نیز تکلیفی به پرداخت نفقه اولاد خود در وضعیت موجود ندارد مگراینکه شخص حقوق بگیر از باب احسان مبالغی را پرداخت کند

خیر . فرزند ذکور تنها در صورتیکه واجب النفقه بوده و کمتر از ۱۸ سال و .... باشد دارای حق دریافت نفقه میباشد در غیر اینصورت هیچ حقی از مستمری مذکور نخواهد داشت .

سلام و درود
در قانون ما فقط دختری که از همسرش طلاق گرفته باشد و یا دختری که هنوز مجرد است از نظر قانونی بهش بخشی از حقوق پدر تعلق میگیرد ولی برای فرزند پسر متاسفانه همچین حقی در نظر گرفته نشده است .