هتک حرمت و فحاشی یک کاسب چگونه باید پیگیری شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۴۵۳ #03621770

بنده خانمی ۳۷ ساله که به همراه دختر ۳ ساله خود که از اموزشگاه دخترم بر میگشتیم به شدت مورد توهین هتک حرمت و فحاشی صاحب یک عطاری قرار گرفتیم علت این امر نیز صاحب عطاری در فضایی دورتر از مغازه خود نزدیک خیابان مشتی ارزن ریخته بود و قمری ها انجا جمع شده بودن دختر من سمت قمرها رفت و انها پرواز کردند صاحب عطاری به سمت ما حمله ور شد و شروع به توهین و هتک حرمت کرد کار بالا گرفت مغازه های اطراف و عابران او را دور کردن این موضوع به شدت در روحیه دختر من اثر کرده حتی از ترس از خواب می پرد همسرم به قصد اعتراض به مغازه عطاری رفته و او گفته خوب کردم همسرت و بچه ت رو تربیت کردم!!! بنده به شدت دنبال اینم که از حیثیت خود و دخترم از لحاظ قانونی دفاع کنم

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
میتوانید شکایت مزاحمت،توهین و افترا مطرح نمایید

شکایت مزاحمت، افترا و تهدید مطرح نمایید

سلام
می توانید شکایتی مبنی بر ایجاد مزاحمت و توهین و افتراء به طرفیت ایشان مطرح نمایید.
در صورتی که موضوع اثبات شود و توهینی که ایشان نسبت به شما نموده اند کمتر از حد قذف باشد تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم خواهند شد.

سلام و احترام.

طبق ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی در مورد تهدید:
"هر کس دیگری را به هر نحو به قتل یا ضررهای نفسی و شرافتی یا مالی یا به افشای سری نسبت به خود یا بستگان او تهدید کند، اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را کرده یا نکرده باشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان از دو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد."

همچنین ماده ۶۰۸ قانون مجازات اسلامی در مورد فحاشی:

"توهین به افراد از قبیل فحاشی و استعمال الفاظ رکیک، چنانچه موجب حد قذف نباشد، به مجازات شلاق تا (۷۴) ضربه و یا پنجاه هزار‌ تا یک میلیون ریال جزای نقدی خواهد بود."

لذا شما میتوانید با استناد به مواد فوق و ارائه مدارک و شواهد از ایشان شکایت کیفری با عنوان توهین، تهدید و فحاشی مطرح نمایید

برای راهنمایی موثرتر حتما با یک کارشناس حقوقی مشورت و هفکری داشته باشید.

موفق و سربلند و پیروز باشید.