چطور پولم رو دریافت کنم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۴۷ #03576159

سلام من مبلغ ۷۰میلیون تومن ازین خانم طلب دارم البته چک هم ازش گرفتم اما ازتاریخ چک سه چهار سال میگذره و با وعده دروغ همش منو دورمیزد همش میگفتم یک ماه دیگه دوماه دیگه وخلاصه دوسه سال گذشت و پرداخت نکرد الآنم دیگه اصلا جوابم نامیده چک رو هم بردم بانک گفت این خانم ده دوازده تا دیگه چک برگشتی داره الان بنظر شما وکیل بگیرم ب پولم میرسم یا کلی باید هزینه کنم آخرشم بجایی نمی‌رسم لطف کنید راهنماییم کنید.ممنون از لطفتون

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.مبلغ چک و خسارت آن قابل مطالبه است...

چک و خسارت تاخیر تادیه قابل مطالبه است...

سلام وقت بخیر
میتوانید مبلغ چک را مطالبه نمایید.

مبلغ چک و خسارت آن قابل مطالبه است

درود چک و خسارات آن قابل مطالبه است

درود
می توانید چک و خسارت تاخیر تادیه را مطالبه نماییددر صورت نداشتن اموال می توانید جلب بگیرید

بهتر است از وکلا کمک بگیرید