میتوانم قیم و کفیل پدرم شوم و معافیت بگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۸ #03529295

سلام.پدرم به دلیل مشکلات عصبی دارای پرونده پزشکی میباشد و مادرم هم طبق نامه دادگاه بعنوان قیم او معرفی شده
در ضمن دارای برادر بزرگتر هم میباشم که او هم دارای پرونده پزشکی برای ناراحتی عصبی است

مشاوره حقوقی سربازی و نظام وظیفه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
چنانچه فرموده اید فعلا مادر شما قیم ایشان شده است
لذا بهتر است کلیه مدارک پزشکی پدر و برادرتان را به کمیسیون ارایه نموده و منتظر جواب کمیسیون بمانید در صورت صلاحدید و موافقت کمیسیون ، معافیت شما صادر خواهد شد .