پارک موتور در پارکینگ اختصاصی قانونی میباشد؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۴۳۷ #03528295

آیا پارک همزمان خودرو و موتور بطور همزمان در پارکینگ اختصاصی قانونی هست؟

مشاوره حقوقی ملکی
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
خیر منعی ندارد پارکینگ اختصاصی مختص مالک آن میباشد

اگر هر دو وسیله نقلیه در پارکینگ اختصاصی خود باشد منعی ندارد

با سلام در صورتی که در استفاده ی دیگران از حق خودشان ایجاد مزاحمت بنماید قابل پیگیری است

با احترام پارکینگ فقط جای خودرو میباشد

با درود..
در صورتیکه گنجایش هر دو از محدود پارگینگ فراتر نروند و مزاحمتی برای غیر ایجاد ننمایند، مانعی ندارد..

با سلام
اگر در پارکینگ اختصاصی مربوط به واحد شما اگر جای میگیرند ایرادی ندارد در غیر اینصورت باید مشکل را رفع نمایید .

سلام
در صورت مالکیت پارکینگ منعی ندارد ‌