من مورد تهدید و آبروریزی مجازی قرار گرفتم؛ چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۴۸۲ #03473055

سلام تو رو خدا کمکم کنید
دوست پسر من منو تهدید کرده که اگر باهاش رابطه جنسی برقرار نکنم عکس و فیلم منو در سایت آپلود میکنه مجبورم کرده زنگ بزنم و یکسری جملات رو تکرار کنم و گفته اگر تا ۲ ظهر نرم جایی که گفته آبرومو میبره فحاشی کرده و تهدیدم کرده بیشتر از یک ماهه، حتی ۳ هفته پیش تو گوشم زده بود بخاطر تهدیداش . همش میگه آبروتو جلو خانواده ت میبرم . تو رو خدا کمکم کنید.
خیلی وقته تهدید میکنه و میگه باید با من رابطه جنسی داشته باشی، سیلی زده بهم و به خانوادم توهین کرده .
آرامش رو از من گرفته نمیتونم به خانوادم بگم میترسم ازشون از شما کمک گرفتم هر چی گفتم از زندگیم برو بدتر میشه و این قضیه ادامه داره

مشاوره حقوقی تهدید
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی شکایت خود را ثبت نماید

میتوانید به جرم تهدید از دوست پسرتان شکایت کنید

با سلام اگر تا بحال رابطه ای نداشتید بهترین کار گفتن بخانواده میباشد چونکه از یک مشکل کوچک به بزرگترین مشکل در اینده خواهید خورد ولذا مجبور به این کار شده و جهت ازدواج بافرد دیگر به مشکل میخورید .به پلیس فتا اطلاع دهید تا با تماس با وی یا احضار وی از کارشان جلوگیری بعمل اورند.

باسلام اولا در سامانه ابلاغ قضایی ثبت نام نمایید دوما شکایتی مبنی بر تهدید و مزاحمت علیه ایشان تنظیم و به دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمایید.

اگر تهدیدها به صورت پیامک است می توانید به جرم تهدید و مزاحمت شکایت نمایید

درود
عمل دوست شما تهدید است و تهدید جرم می باشد اگر دلایل و مدارک دارید می توانید شکایت کنید.

با در جریان گذاشتن خانواده از ایشان تحت عنوان تهدید و توهین شکایت نمایید.