چگونه از واخواهی میتوان اعتراض کرد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۸۵ #03467430

سلام با توجه به عدم حضور متهم در جلسات دادگاه وعدم توفیق درجلب و نهایتا با صدور حکم جلب سیار متهم ،،،متهم،با اختیار کردن وکیل ودرخواست رای اصلاحی در مورد ضرب وجرح عمدی وتوهین ،وبا قرار قبول واخواهی صادر واین قرار ۲۰روز قابل تجدیدنظر خواهی میباشد ،،چگونه از واخواهی میتوان اعتراض کرد ،،،درضمن متهم پرونده نسبت به تعدی جرم مرتکب شده پرونده ای دیگر در شعبه متفاوت که کیفر خواست صادر گردیده ودر جلسه دادگاه کیفری حضور پیدا نکرد ،

مشاوره حقوقی کیفری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام؛
قرار قبول واخواهی مستند به تبصره ۲ ماده ۴۲۷ قانون آئین دادرسی کیفری قابل اعتراض و تجدیدنظر خواهی "نمیباشد". لکن رایی که پس از آن توسط دادگاه صادر شود حسب مورد ممکن است قابل تجدیدنظر خواهی باشد. موفق باشید

باسلام می بایست از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی اعتراض خود را به ثبت برسانید

با سلام
از طریق دفاتر خدمات قضایی میتوانید اعتراض به قرار قبولی واخواهی را ارائه دهید

سلام
مهلت ۲۰روزه جهت اعتراض به رای واخواهی از زمان ابلاغ طبق قانون تعیین شده است

با احترام پس از صدور رای واخواهی ظرف۲۰ روز از طریق دفاتر خدمات قضایی می توانید تجدید نظر کنید

سلام بعد از صدور رای واخواهی ۲۰ روز مهلت اعتراض به محاکم تجدیدنظر وجود دارد میتوانید ظرف مهلت اعتراض نمایید

اگر رای واخواهی صادر شده است می تونید به آن رای اعتراض کنید و دلایل خود را مطرح کنید