آیا می توان تحویل گرفت و بعدا شکایت کرد که به دلیل سو استفاده از شرایط اضطرار این تعهدنامه باطل شود؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۴۳ #03457163

با سلام و احترام
من یک واحد آپارتمان از یک شرکت خصولتی وابسته به یکی از هلدینگ های بزرگ کشور واحدی خرید کردم که بعد از تاخیر چند ساله شرکت می گوید در صورتی که امضای صورتمجلس تحویلی که یکی از بندهای آن به شرح زیر می باشد، واحد را تحویل خواهد داد.
"اینجانب ضمن اطلاع تفصیلی از این که انشعاب و تاسیسات ساختمان در حال حاضر قابل بهره برداری نمی باشد و تاییدیه آسانسور و آتش نشانی اخذ نشده است و ساختمان در جوار گود پرخطر قرار دارد و محوطه کارگاهی است با مسئولیت خود تقاضای تحویل واحد خریداری شده را دارم و تعهد می نمایم هرگونه خسارت جانی مرتبط با خود، خانواده یا مهمانان اینجانب و یا خسارت ناشی از موارد فوق و سایر مواردی که به دلیل عدم اتمام کار حادث شود را جبران نمایم. چنانچه شرکت به هر دلیل محکوم به پرداخت خسارتی از جهات فوق شود معادل مبلغ محکومیت را از مال خود به شرکت صلح می نمایم."
مشخصا از شرایط اضطراری خریداران و این که شرکت در موضع قدرت قرار دارد سو استفاده شده است.
یا می توان شکایت کرد که واحد را بدون این تعهدنامه تحویل دهند که البته ساختمان پایان کار و بالتبع سند هم ندارد.
ممنون

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام مطابق قرارداد اولیه دادخواست تحویل مبیع را مطرح نمایید

سلام
دادخواست الزام به تحویل مورد معامله تنظیم وثبت نمایید

با سلام،دادخواست الزام به تکمیل و تحویل مورد معامله بدهیر.

باسلام دادخواست الزام به تحویل مورد معامله مطرح نمایید.

باسلام بهتر است که دادخواست الزام به تکمیل و تحویل مبیع داده شود.

با سلام
الزام به تحویل مطرح کنید

وقت بخیر الزام به تحویل مورد معامله مطرح بفرمائید