آیا امضای طلاق توافقی با این شرایط جایز است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۰ #03452701

با سلام
من با همسرم به توافق رسیدیم برای طلاق توافقی ، ایشان ایران نیستن و یک وکیل دارند ، یک آپارتمان که سند اصلی به اسم پدر من هست ولی در مبایعه نامه ذکر شده دو‌ دانگ برای من زوجه و ۴ دانگ برای زوج هست، به دلیل نبود شناسنامه اصلی در ایران سند به این شکل صورت گرفت و از اونجایی که زوج مایل به پرداخت مهریه نبود ایشان همچنین از پدر من شکایت کردند که ۴ دانگ را به نام برادر خودشون بزنن که تا تکلیف مهریه مشخص نباشه پدرم گفت انتقال نمیده، ‌اینکه به هر حال پای توافق رفتیم و دفتر خانه گفت به این شکل قابل ثبت نیست و باید زوج با فرستادن وکالت در اموال برای وکیل خود رسما این‌ ۴ دانگ رو‌ انتقال بدن، ولی وکیل ایشون میگه ما به صورت دستی یادداشت می‌کنیم و‌ ۴ نفر امضا میزنه این به جای مهریه ، بعد طلاق میدیم شمارو، که پدرم مانع شد ، من با‌ چند وکیل صحبت‌ کردم‌ و گفتن کار عاقلانه ای کردی امضا نکردی چون بعد از طلاق دوران عده رجوع میکنن و‌ دوباره از خونه ادعا خواهند داشت ، در خصوص مهریه من چطور میتونم‌ ۴ دانگ رو‌بردارم ، باید دادگاه حکم بده ؟ یعنی جوری باشه نسبت بهش ادعا نداشته باشن بعدا ، میخواستم نظر شمارو‌ بدونم ، ممنون

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود
روش قانونیش اینه که شما توی اجرای ثبت یا دادگاه توقیف کنید و در مزایده بابت مهریتون بر طبق نظر و قیمت کارشناس تملک کنید و مالک ۴ دانگ بشید.
پروسشم حدودا سه چهارماه طول میکشه.
موفق باشید.