در میزان تعین اعسار آیا محکوم تمام زندگی شاکی را گرفته باشد هم تاثیر دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۹ #03429312

۶۶۰ میلیون سفته با ۲۶ میلون تاخیر تادیه اگر در روز اعسار با قاضی صحبت کنم بگم تمام زندگیمو گرفته خونمو تخلیه کردم رفتم تو خونه اجاره ای مادرم خواست تو اتاقم پرشده نمیشه استفاده کرد چهار نفریم مادرم مریضه سرطان داره پول دواش زیاده پدرم ندارم ماشینمو طلای زنمو گرفت با فریب ازم چک دادم سه فقره امانت رفت خرج کرد بدهکار شدم هیچی دیگه برام نمونده خونه میخواستم بخرم طرفم گفت نخر کار میکنیم با پول زیاد میشه پولم رفت قمار کرد کارم نمیکنه کارش سفته دادنه خودشم هیچی نداره ولی پدر مادرش کمکش میکنن اگه شرایطم رو به قاضی بگم ممکنه در مقدار اقساط و پیش قست تاثیر گذار باشد باتشکر

مشاوره حقوقی سفته
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

آنچه در تعیین میزان پرداختی اولیه و اقساط ماهیانه اعسار از پرداخت دفعه واحده محکوم به تاثیرگذار است خواست قاضی می باشد . بدیهی است چنانچه قاضی ادعاهای شما را مقرون به واقع تشخیص دهد می تواند در میزان پرداختی تخفیفی قائل شود . نکته دیگر آنکه ملاک در تعیین اقساط ، تمول محکوم علیه است نه طول مدت برائت ذمه .