وکالت طلاق رو بهش دادم نمیاد بریم درخواست طلاق توافقی بدیم چه کنم؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۴۱۸ #03410225

الان خانم نمیاد بیرم حکم طلاق رو بگیرم ومن به علت مشکلاتی میخوام ازدواج کنم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید دادخواست تقاضای طلاق بدهید.

با درود شما می توانید دادخواست طلاق بدهید لیکن توجه داشته باشید
حقوق مالی باید پرداخت شود

باسلام وکالت جهت طلاق برای زوجه الزام قانونی ایجاد نمی‌کند.

سلام
شما می توانید دادخواست طلاق بدهید
حقوق مالی باید پرداخت یا تعیین تکلیف گردد

می توانید اقدام به درخواست طلاق نمایید اما برای اجرای صیغه طلاق حقوق مالی زوجه را باید پرداخت کنید.

با سلام اگر خانم نمیاد و توافق نمی‌کند اول باید تکلیف مهریه و حق و حقوق مالی خانم مشخص شود و بعد شما می توانید شخصا دادخواست طلاق تنظیم نمایید

باسلام
شخصا برای طلاق اقدام کنید