اگه بخواهیم دستور عدم پرداخت بدیم باید چکار کنیم؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۵۱۶ #03391302

با سلام
پدربزرگم تازه فوت شده من چک های ایشان را جهت ابطال به بانک بردم ولی بانک گفت چند چک دیگه مونده من حساب پدربزرگم می رسیدم میدونم بدهی به کسی نداره

مشاوره حقوقی چک
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بدون مدارک کافی امکانش نیست

با سلام معمولا با انعکاس فوت در اداره ثبت احوال کلیه حسابهای بانکی متوفی توقیف میشود و از آنجائیکه قانونا قبل از تقسیم ارث دیون متوفی باید پرداخت شود لذا کلیه مطالباتی که طی چک از ایشان موجود می باشد برعهده وراث ایشان قرار دارد و طلبکاران میتوانند مبلغ چک را طی دادخواستی بطرفیت وراث مطالبه نمایند.

درود
وجود چک در دست دارنده اماره بر مدیونیت صادر کننده است مگر خلافش ثابت شود.

باسلام
مبلغ چکها باید پرداخت بشود

با سلام
بنا به گفته متصدی بانک اگر برگه چک پدربزرگ شما در بیرون از بانک باشد ( دست اشخاص ) بایستی جهت تسویه حساب با ایشان اقدام و لاشه چک را به بانک تحویل دهید

درود
خیر در فرض مطروحه این امر امکانپذیر نمی باشد .

با سلام و درود . وجود چک در دست دارندگان نشان دهنده بدهی مرحوم است . بی جهت نمیتوان دستور عدم پرداخت تقاضا کرد .