انتقال سند از طریق وکالت بلا عزل چه عواقبی دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۴۹ #03344304

با سلام
پدر همسرم زمینی را از طریق وکالت بلاعزل به ایشان داد و حدود یکسال پیش کار های انتقال زمین به نام همسرم انجام گردید اما هیچگونه مبایعه نامه ای ننوشتیم و بهایی بابت آن به پدر ایشان پرداخت نکردیم. حال که همسرم آن زمین را به شخص دیگری فروخته پدر ایشان تقاضای پول دارد
آیا در نقل و انتقال سند زمین بوسیله وکالت بلاعزل که در آن حق دریافت ثمن معامله داده شده و نوشته شده فروش به هر قیمت و به هر شخص ولو خودٰ وکیل می تواند از کسی که به او وکالت داده شکایت کند؟ آیا در نقل و انتقال اولیه با توجه به حق دریافت ثمن باید پولی را به پدر پرداخت می کردیم؟ آیا ایشان می تواند شکایت کند؟
با تشکر

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید پول رابه پدر پرداخت می کردید

با احترام این مطلب که میفرمایید.. در وکالت نامه در حدود اختیارات ذکر شده به هر مبلغ و مدت و شرط و لو به خود وکیل.... این امر نافی تکلیف وکیل نسبت به رعایت غبطه و صلاح موکل در نقل و انتقالات، نیست و توکیل یاد شده به معنای هبه و بخشش بلاعوض تلقی نمیشود و موکل حق طرح دادخواست مطالبه حساب ایام وکالت و آنچه که وکیل به جای موکل دریافت نموده را دارا می باشد.