اگر زن بخواهد وکالت خود در طلاق را باطل کند چه مراحلی داره؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۱۲ #03286924

سلام.
باید به دفتر اسناد رسمی بره؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
از طریق دفاتر اسناد رسمی اقدام نمایید

از طریق همان دفتر اسناد وکالت قابل تفاسخ است. ضمنا اعطاء وکالت طلاق به زوجه به این معنا نیست که زوج شخصا حق طلاق ندارد.

سلام روز بخیر
بله با مراجعه به دفاتر اسناد رسمی اقدام به فسخ وکالتنامه نمایید

قاعدتا در اکثر موارد زوج به زوجه وکالت جهت طلاق می دهد.
مرد نیازی به وکالت زن ندارد و هر زمان اراده نماید می تواند زوجه را مطلقه نماید به شرط اینکه تکلیف پرداخت کلیه حقوق مالی زوجه را مشخص نماید.

با سلام
از طریق دفتر اسناد رسمی اقدام بفرمایید

با سلام
از طریق دفتر اسناد رسمی اقدام بفرمایید

سلام
بله از طریق مراجعه به یکی از دفاتر ثبت و اسناد اقدام نمایید !