چگونه‌ خیانت همسرم‌ را ثابت کنم‌؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۶۹ #03283396

با سلام
من ۴ سال است از همسرم‌ جدا زندگی میکنم ولی هنوز طلاق نگرفته ایم‌ ایشان‌ با کسی در رابطه است من اسم آن‌ شخص را هم‌ میدونم ولی من‌ مدرک ندارم.
ایا اگر شکایت کنم بدون‌ مدرک دادگاه دستور پیرینت واتس آپ همسرم‌ را میدهد که ثابت کنم اون در حال خیانت است؟

مشاوره حقوقی خانواده
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام دوست عزیز شکایت نکنید بهتر است چون مدرکی ندارید و در صورت عدم اثبات ایشان میتواند اعاده حیثیت کند و همچنین اگر اکانت شحص در شیکه های مجازی غیر فعال و پاک شود نمیتوان استناد کرد، این را هم در نظر داشته باشید که حتی اثبات خیانت دلیل بر عدم پرداخت مهریه نمیشود.

سلام
اسکرین شات دلیل محسوب نمیشود
در جرایم منافی عفت باید دلایلی مانند شهادت شهود، اقرار متهم و یا فیلم داشته باشید تا امکان طرح شکایت و وصول نتیججه را داشته باشید

به سختی ممکن است دادگاه دستور پرینت بدهد و با ابن روال بهتر است شکایت نکنید

خیر دادگاه چنین دستوری نمی دهد ضمن اینکه اساسا این مدرک محکمه پسندی نمی تواند باشد و ادله دیگر نیاز است

سلام
خیر ارائه دلیل و مدرک با مدعی ست و دادگاه تکلیفی جهت تحصیل دلیل به نفع یکی از اصحاب پرونده ندارد.

سلام
منظورتون از خیانت معلوم نیست چیست. صرف پیام دادن و ...خیانت محسوب نمی شود. اگر رابطه جنسی منظورتان است با دلایل خاصی اثبات می شود اگر نتوانید اثبات کنید شلاق می خورید.

بسمه تعالی :در فرض سوال
خیانت زوجین را فقط به شهادت عینی از شاهد و به مشهودیت از فعل یا ترک فعل بصورت علنی ،میتوان ثابت کرد که اقرار مقر نیز ملاک نیست که گاها خود اقرار نیز میتواند خیانت باشد . و لذا در صورتی نوشته های در واتس آپ و امثال آن را نمیتوان از عناصر خیانت زوجین دانست مگر آنکه که الفاظ به صراحت خبر از رابطه قلبی و جسمی و یا به صراحت نوشتن کلمات شهوت انگیز و رکیک به قصد لذت