تحت این شرایط میتوانم برای فشار به ایشان تا آخر عمر طلاقش ندهم؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۵۹۰ #03264540

سلام
همسرم مدتی هست منزل را ترک کرده و در منزل مادرش زندگی میکند و تمکین بنده به دلیل ضرب و شتم رد شده است و محکوم به پرداخت نفقه هم شده ام و مهرش هم به صورت قسطی پرداخت میکنم:
۲- با وجود دریافت نفقه میتواند درخواست منزل مجزا نماید یعنی هم نفقه بگیرد و هم مسکن جدا بخواهد

مشاوره حقوقی طلاق
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام زوجه می توانددرخواست منزل مجزا نماید.

با احترام زوجه میتوانند تقاضای منزل مستقل کنند .

سلام بله می توانند چنین درخواستی نمایند، لیکن اگر با ادله ای عسر و حرج خویش را اثبات نمایند می توانند تقاضای طلاق کنند

درود
زوجه میتواند مسکن مستقل درخواست نماید و در صورت اثبات عسر و حرج بدون موافقت زوج نیز میتواند طلاق بگیرد .

تهیه مسکن از موارد نفقه است و در صورتی که از هم جدا زندگی می کنید شما ملزم به تهیه مسکن هستید

با سلام و ادب

طبق قانون چنانچه زندگی زن در منزل مشترک متضمن ضرر مالی، جانی و حیثیتی برای زن باشد، او می تواند مسکن جداگانه اختیار کند و در این صورت مرد مکلف به پرداخت نفقه به زن خواهد بود.

با سلام
بله می‌تواند درخواست تهیه منزل مستقل نمیاد مگر هزینه ان در میزان نفقه لحاظ شده باشد