آیا زوجه بعد از طلاق می تواند درخواست نفقه معوقه داشته باشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲,۱۲۰ #03263503

سه سال قبل حق طلاق به همسرم دادم. ایشون هم کاملا ناگهانی اقدام کرده و جدا شد. اکنون بعد از سه سال از طلاق ایشون در خواست مهریه داد و نهایتا بعد از طرح اعسار و تعدیل از جانب من دادگاه حکم به ده سکه پیش قسط و سه ماه یک سکه داد که پیش قسط پرداخت و اقساط در حال پرداخت است. چند روز پیش ابلاغیه حضور د دادگاه مبنی بر مطالبه اجرت المثل داشتم که حکم دادگاه بر پرداخت دوازده میلیون اجرت المثل داد. امروز ابلاغیه جدیدی مبنی بر مطالبه نفقه ایام زوجیت در ده سال زندگی مشترگ بهم رسید. با توجه به اینکه ایشون با حق طلاق من اقدام به جدایی کزد و در ده سال زندگی مشترک در منزل مسکونی شخصی من در خیابان دولت اقامت داشتیم و در ده سال زندگی خرج زندگی را دادم. آیا این دادخواست هم قبول خواهد شد؟ اصولا این شکایت وارد است؟

مشاوره حقوقی نفقه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ظاهرا زوجه حقوق مالی خودرادرقبال طلاق بذل نکرده ، که درشرف رسیدگی است

با سلام ووقت بخیر
اگر دروکالت درطلاقتون مهریه و نفقه و اجرت المثل ایام زوجیت درقبال طلاق بخشیده نشده است ایشون میتوانداقدام کند.