اگر زنی شوهر خود را در حال زنا بکشد حکمش چیست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵,۵۶۷ #03259995

با سلام من اشنایی دارم که جدیدا فهمیده است شوهر او با یک زنی در رابطه است و او اگر در حین زنا شوهر خود و ان زن را ببیند و اگر شوهر خود را بکشد چه مجازاتی برای زن در پی میگیرد؟
ایا مثل حکم قتل ناموسی مرد به زن از دادگاه تبرعه میشود؟ یا نه مثال دیگری دارد؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به نظر می رسد اگر زن با اعتقاد به مهدورالدم بودن شوهر ،او را به قتل برساند بتواند با استفاده از ماده ۳۰۳ که مقرر می دارد: «ماده ۳۰۳ – هرگاه مرتکب، مدعی باشد که مجنی علیه، حسب مورد در نفس یا عضو، مشمول ماده(۳۰۲) این قانون است یا وی با چنین اعتقادی، مرتکب جنایت بر او شده است این ادعا باید طبق موازین در دادگاه ثابت شود و دادگاه موظف است نخست به ادعای مذکور رسیدگی کند. اگر ثابت نشود که مجنی علیه مشمول ماده(۳۰۲) است و نیز ثابت نشود که مرتکب بر اساس چنین اعتقادی، مرتکب جنایت شده است مرتکب به قصاص محکوم می شود ولی اگر ثابت شود که به اشتباه با چنین اعتقادی، دست به جنایت زده و مجنی علیه نیز موضوع ماده(۳۰۲) نباشد مرتکب علاوه بر پرداخت دیه به مجازات مقرر در کتاب پنجم«تعزیرات» محکوم می شود.»با اثبات این امر مجازات قصاص منتفی است.

اگر زنی شوهر خود را درحال زنا ببیند و او را بکشد مجازات ایشان قصاص می باشد و در فرض اینکه شوهری زنش را در حال زنا با اجنبی ببیند و علم به تمکین وی داشته باشدمی تواند هر دو را بکشد و قصاصی نیست.مگر اینکه زن به اکراه مرتکب زنا شده باشد

حکم آن قصاص است. و عکس آن اینگونه نیست یعنی اگر مردی همسر خود را در حال زنا با دیگری ببیند و در همان حال آن دو را بکشد هیچ مجازاتی ندارد.

با سلام
در بزه قتل در فراش اگر زوج در حالت زنا زوجه رو ببیند میتواند زوجه ویا هردو آنان را بکشد متاسفانه اگر همین حالت برای زوجه اتفاق بیافتد و زوجه زوج رادر حالت زنا ببیند و بکشد قصاص می شود

اگر منظور شما ماده ۶۳۰ کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۷۵ است
"هرگاه مردی همسر خود را در حال زنا با مرد اجنبی مشاهده کند و علم به تمکین زن داشته باشد می تواند در همان حال‌آنان را به قتل برساند و در صورتی که زن مکره باشد فقط مرد را می تواند به قتل برساند. حکم ضرب و جرح در این مورد نیز مانند قتل است‌"
باید عرض کنم شرایط خاصی دارد از جمله اینکه شوهر باید دفعتا مواجه با آن وضعیت و هیجان روحی شدیدی که عارض او می شود مرتکب قتل یا ضرب و جرح گردد در غیر این صورت شوهر قصاص می شود.

موضوع مذکور در قانون به عنوان قتل ناموسی تعریف نشده و در صورت قتل شوهر از سوی زوجه ، حکم قصاص بر علیه زن صادر خواهد شد .

قطعا مجازات قتل عمد اعدام است اثبات رابطه نا مشروع و زنا با دادگاه است و ایشون میتونن در صورت مشاهده چنین کاری با ۱۱۰ تماس گرفته و موضوع را اعلام کنند و حق گرفتن جان کسی رو ندارن .