میتوان اثبات کرد که زوج او را بیرون نموده است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۶۶ #03259015

در صورتی که زوج به زوجه فحاشی کند و به او بگوید از منزل برود در صورت تماس زوجه با منزل پدری و رفتن به منزل او میتوان اثبات کرد که زوج او را بیرون

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید شواهد و مدارک کافی داشته باشید
شما خودتان ترک منزل نموده اید و دلیل کافی برای اثبات بیرون کردن زوج نمیباشد

باتوجه به توصیحات ، شما ترک منزل کردید وادعای شما محکمه پسند نیست . زیرا به صرف اینکه شوهر بگوید ازمنزل برو و شما بروید ، دلیل موجه برای ترک منزل نیست

بله در هنگام ممانعت ایشان با پلیس ۱۱۰ تماس بگیرید تا صورت جلسه شود و میتوانید شهود نیز معرفی کنید و همچنین با ارسال اظهار نامه ابه صورت رسمی به ایشان اعلام بفرمایید

سلام بله شما برای ایشان اظهار نامه ای در این خصوص ارسال نمایید !