میتوانند ملک را تخلیه نمایند؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۸۷ #03248559

با سلام و خسته نباشید
صاحب خونه ما از ماه دوم قرار داد یک ساله که بستیم به ما گفت که بلند بشیم خودش میخواد بشینه،ما نشستیم تا الان که ماه دهمه،ایشون فشار زیاد آوردن که بلند بشیم و خودشون اومدن برق رو قطع کردن،این دوماه باقی مونده رو منتظر نمیشن،
و ایشون رفتن شکایت کردن دیروز
حالا سوالم اینه که تو این ایام کرونا که جابجایی مشکله و همچنین پول پیش ها که بالا رفته و ما الان توان بلند شدن نداریم وپول پیشمون کمه ایشون میتونن مارو بلند کنن؟؟
درضمن از ماه سوم هم کرایه رو پرداخت نکردیم
یعنی هفت ماه کرایه بدهکاریم
بهشون گفتیم کرایه عقب افتاده رو میدیم این دوماه رو میشینم بعد بلند میشیم که قبول نمیکنن و رفتن شکایت کردن ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با اثبات نیاز شخصی امکان پذیر است

سلام وقت بخیر
میبایست تمدید گردد مرگر بتوانید اثبات نمایید برای نیاز شخصی میباشد.

سلام
علی القاعده باید تمدید شود اما در صورت اثبات مراتب تخلف و یا نیاز شخصی میتوانید دستور تخلیه بگیرید

با سلام
قابل تخلیه می باشد

با سلام خیر باید تمدید نمایند.

با درود در صورت اثبات نیاز شخصی امکان دارد

باسلام
تا پایان مدت قراردا نمیتواند تخلیه نمیاد در صورت عدم تخلف شمادستور تخلیه صادر نمی شود بخاطر شرایط کرونا