از شخصی طلب دارم؛ مقدار زیادی اموال دارد و وراث او که همسر و تنها فرزند در خارج از کشور زندگی میکنند؛ چه باید کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۳۰ #03234098

فردی از شخصی مقدار زیادی پول (دو میلیارد ) طلب کار است و شهود نیز دارد طرف مقابل فوت کرده م مقدار زیادی اموال دارد و وراث او که همسر و تنها فرزند در خارج از کشور زندگی میکنند پیشنهاد شما در این پرونده چیست

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید دادخؤست مطالبه وجه به طرفیت وراث بدهکار بدهید. و از شهادت شهود و مد ارک پرداختی به عنوان دلایل استفاده کنید. در هر صورت با توجه به بالا بودن مبلغ به نظر می‌رسد بهتر است نحوه پرداخت مبلغ مذکور به بدهکار مشخص شود.

سلام
در صورتی که اسناد و مدارک شما دارای اعتبار کافی باشد میتوانید به استناد انحصار ورثه علیه وراث اقدام نمایید و اگر دسترسی به انحصار ورثه ندارید میتوانید با مجهول المکان معرفی کردن مدیون اقدام به طرح دعوا نموده و حکم غیابی اخذ نمایید اما برای اجرای چنین حکمی باید وثیقه یا ضامن معرفی کنید

سلام می‌توانید علیه وراث ایشان اقدام به طرح دعوا نموده و مطالبه وجه نمایید

با استناد به مدارک طلب و شهود دادخواست به طرفیت ورثه مرحوم بدهد .مدارکتان بایستی بررسی شود .

در صورت دسترسی به گواهی انحصار وراثت باید به طرفیت کلیه وراث دادخواست مطالبه بدهید . چنانچه حصروراثت صادر نشده یا در دسترس نیست ، باید استشهادیه ای که مراتب فوت بدهکار و اسامی ورثه وی در آن قید شده و به امضای حداقل سه نفر رسیده تنظیم کرده و بانضمام دادخواست مذکور تقدیم نمائید .