چطور می توانم از او به دلیل آبروریزی و تهمت دزدی شکایت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۲ #03226565

سلام
من و همسرم از قبل از عید نزد خانواده هایمان هستیم حدود ۱۰ روز پیش مادرم به همراه برادرم را به خانه مان می فرستم تا آنجا یک شب بمانند. پس از آن همسایه ی روبه رویی مان به من زنگ زده و مدعی شده دو عدد قابلمه ی رویی که در راه پله بود پس از آمدن مادر و برادرم غیب می شود و به ما تهمت دزدی می زند و پس از آن به من پیام داده که در را به رویمان قفل کرده. چون خانه ی ما در یک خانه قرار دارد که دو واحده است و راه پله و در مشترک دارد. میخواستم ببینم چطور می توانم از او به دلیل ابروریزی و تهمت دزدی شکایت کنم؟
ممنون می شوم کمکم کنید

مشاوره حقوقی افترا
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به جرم تهمت میتوانید شکایت نمایید

سلام و درود
اگر شهود مبنی بر این امر دارید، شکایت افترا(تهمت دزدی) مطرح کنید.

با سلام و احترام
شکوائیه تهمت و افترا تنظیم کنید.

درودبرشما
اگر ادعای سرقت کرده واشخاص خاصی را نامبرده همان اشخاص می توانند شکایت کنند.