آیا میشه شکایت کرد و محکومش کرد یا حکم جلب همسرشو گرفت؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۸۵ #03189055

سلام من کاسب بازارم مبلغ ۱۰۰ میلیون خورد خورد به شخصی انتقال داده که به گفته خودش تو واتس اپ چتاش موجوده گفته بکارت خانمم بزن حالا من زدم و قزاره بود جنس بفرسته که نفرستاده و دوماه بازیم داده ولی هویت زنش مشخصه از بانک استعلام گرفتم آیا میشه شکایت کرد و محکومش کرد یا حکم جلب همسرشو گرفت که بهش پول زدم؟
لطفا کمکم کنید

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دادخواست مطالبه وجه بدهید

بادرودوسلام دادخواست مطالبه وجه تقدیم و تنظیم نمایید.

دادخواست مطالبه وجه بدهید.

با سلام
از طریق دفاتر قضایی دادخواست مطالبه وجه به طرفیت هر دو دهید.

درود
دادخواست مطالبه وجه علیه همسرشان مطرح نمایید.

میبایست بدوا طرح دعوا کنید برای مطالبه وجوه واریزی و استرداد آنها بطرفیت هردوی ایشان....اگر محکوم شدند مطابق مستندات و رای قطعی شد درخواست اجرائیه دهید تا اقدام مقتضی جهت استرداد وجوه بعمل آید،بدیهیست در صورت عدم اجرای حکم دادگاه علیرغم محکومیت امکان جلب هست

بادرودوسلام دادخواست مطالبه وجه تقدیم و تنظیم نمایید.ازطریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید.