ما امکان گرفتن گواهینامه را نداریم چه کار باید بکنیم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۲۷۹ #03180697

من سال ۹۸ در ثبت نام ایران خودرو شرکت کردم .نه در بند های ثبت نام و نه در قرارداد صحبتی از گواهینامه نشده است .الان در زمان صدور دعوت نامه و پرداخت کل پول به ما میگویند گواهینامه لازم است و در بخشنامه ان سال بوده الان ما امکان گرفتن گواهینامه را نداریم چه کار باید بکنیم؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام بنا به اظهارات حق با شماست ولی بهتر است همراه مدارک به پشتیبانی مراجعه کنید

با سلام ملاک شروط و تعهداتی است که در متن قرارداد است.

وقت بخیر بنا به اظهارات حق با شماست ولی بهتر است همراه مدارک به پشتیبانی مراجعه کنید

درود
شرایط تحویل خودرو بستگی به مفادزمان انعقاد قرارداد دارد

باسلام
شرایط تحویل خودرو مطابق مندرجات قرارداد شما در سال مذکور است. بنا به اظهاراتتان به نظر می رسد حق با شماست و ایران خودرو متعهد به تحویل خودرو است.

با سلام
بنا به اظهارات حق با شماست ولی بهتر است همراه مدارک به پشتیبانی مراجعه کنید

با سلام
شرایط تحویل خودرو مطابق مندرجات قرارداد شما در سال مذکور است. بنا به اظهاراتتان به نظر می رسد حق با شماست و ایران خودرو متعهد به تحویل خودرو است. به اداره حقوقی ایران خودرو مراجعه کنید و پیگیر موضوع شوید. در صورت عدم حصول نتیجه می توانید دادخواست الزام به تحویل مبیع به طرفیت ایران خودرو بدهید.