آیا باید جریمه نقدی بدهم و رضایت شاکی دوباره جلب کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۳۱ #03177353

باسلام.فرزند من متهم به سرقت شده. با پرداخت جریمه نقدی به شاکی وگرفتن رضایت کتبی درشعبه دادیاری. پرونده به شعبه اجرای احکام فرستاده شد. قاضی شعبه دستور احضار شاکی صادر کرد. اما شاکی از دادن رضایت پشیمان شده و اظهار کرد مبلغ دریافت شده کم میباشد و باید دوباره اندازه مبلغ قبلی مطالبه کرد. و از رضایت حضوری امتناع کرد و از جلسه خارج شد. خواهشا راهنماییم کنید چکار کنم.

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ،در صورتی که در مرجع قضایی رضایت داده باشند عدول از رضایت مفهومی نخواهد داشت . برای اظهار نظر دقیق تر باید مستندات مورد بررسی قرار بگیرد

عدول از رضایت اگر رضایت نامه با شرایط قانونی در مرجع قضایی و...تنظیم شده قابل استماع نخواهد بود مضافا اینکه با پرداخت جریمه نقدی و تمکین ب رای دادگاه دیگر اخذ رضایت مجدد توجیهی ندارد

اگر در دادیاری رضایت دادند نمی توانند منصرف شوند.. بهتر است مستندات بررسی شود

سلام. چنانچه در دادیار بصورت کتبی رضایت بدون قید و شرط داده باشد دیگر نیازی به حضور ایشان در اجرای احکام جهت رضایت نیست.

امکان عدول از رضایت وجود ندارد

با سلام
جرم سرقت جرمی دو وجهی میباشد. یعنی تا پیش از مرافعه و مراجعه به مراجع قضایی جزو جرایم قابل گذشت بوده و چنانچه طرح دعوا از ناحیه شاکی صورت پذیرد، رضایت شاکی در جرم سرقت از بابت مختومه شدن پرونده بی اثر بوده و تاثیری در بسته شدن پرونده کیفری نداشته و صرفا میتواند از موجبات تخفیف در مجازات باشد.
نکته: یکی از بهترین اقداماتی که سارق میتواند انجام دهد، اعاده به حالت سابق یعنی عودت مال مسروقه به مالک و صاحبش میباشد تا بتواند رضایت او را جلب کند.

با درود ملاک رای صادره است، رد مال شود و مجازات جنبه عمومی متحمل شوید نیاز به گذشت شاکی نیست
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است