درخواست نفقه از زوج نموده ام، به من تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۱ #03164919

سلام
من سه ماهه از شوهرم قهر کردم و سه ماه پیش بهش گفتم منو ببر خونه پدرم اونم منو برد خونه پدرم ولی بعد ده روز پدربزرگش رو فرستاد منو ببره خونه ولی پدرم مانع شد چندین روز بعد پدرش اومد بازم پدرم مانع شد و خودش هم اومد ولی نذاشتن برم دیگه نمیزاشتن تماس های شوهرم رو جواب بدم ولی اون چندین بار بهم پیامک داد که شماره حساب بدم برام پول واریز کنه ولی من جواب ندادم مقداری پول هم به نحوی به دستم رسونده رفته اظهارنامه تمکین داده یه ماه پیش. چند روز پیش رفتم درخواست نفقه کردم دادگاه نفقه ده روز دیگه برگزار میشه.
میخواستم بدونم شوهرم میتونه منو محکوم کنه توی دادگاه؟
و به من بگن پاشو برو سر خونه زندگیت میخوام برم ولی پدرم نمیزاره. شوهرم فعلا دادخواست تمکین نداده ولی من درخواست نفقه معوقه و حال و آینده کردم.
آیا نفقه به من تعلق میگیره؟
یا توی دادگاه منو الزام به تمکین میکنن.
ممنون میشم راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی نفقه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله تا زمان اثبات عدم تمکین نفقه به شما تعلق میگیرد .
و اگر همسرتان را دوست دارید و قصد ادامه زندگی دارید خودتان به منزلتان مراجعه نمایید و اینکه پدرتان نمیگذارد دلیلی خوبی برای شما نمی باشد بهرحال شما عاقل و بالغ و رشید هستید و اختیار تصمیم گیری دارید و اجازه ندهید دیگران برای شما تصمیم بگیرند .

با سلام
با این اوصاف تعلق نمیگیره
بهتره اگه میخواهید زندگی مشترکتون ادامه پیدا کنه شکایت خودتون رو پس بگیرید

سلام

از آنجا‎‎ که ترک منزل، یکی از مصادیق عدم تمکین به شمار می‎رود
، بنابراین، شوهر می‎تواند به دادگاه مراجعه کرده و الزام زن را به تمکین بخواهد.
در صورتی که دادگاه ادعای عدم تمکین را درست تشخیص دهد
و حکم قطعی محکومیت زن صادر شود
، نفقه ای شامل زن نخواهد شد.
اگر دادخواست الزام به تمکین بدهد باید شما الزام به تمکین را پاسخ دهید