اعتراض ثالت اجرایی در مرحله اجرای احکام چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۸ #03127636

با سلام بنده از یک نفر یک چک ۶۰ میلیونی طلب داشتم که وصول نکرد شکایت کردم دادگاه برایش حکم به پرداخت صادر نمود وقطعی شد من ۱۶ ماه پیش کارگاهی از طرفم توقیف کردم که زمانی که مراجعه نمودم صورت جلسه رو امضاء کرد و اموال را نیز صورت برداری کردیم و تحویل امین اموال دادیم با حضور شاهد اما حالا چون پرونده در اجرای احکام است چون طرفم خدمت سربازی نرفته نتوانسته خود را کارفرما معرفی نماید ولی کارگاه برای اوست برای اینکه فرار کند از زیر دین خود شخص کارفرما رو اورده اعتراض ثالت اجرایی گذاشته تا کارگاه بفروش نرورد لطفا بگویید میتواند کاری بکند چرا تو این ۱۶ ماه کاری نکرده است برای رفع توقیف بعد اینگه امضاء کرده که اموال مال اوست چکار باید بکنم؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما میتوانید با تهیه استشهاد محلی و شهادت شهود و اقرار ایشان اسناد نمایید !

با سلام
در صورتی که اولا ایشان خود امضا نموده اموال و کارگاه متعلق به خود اوست و دوما بهتر است استشهادیه ای با امضای چندین نفر که شهادت بر کارفرما بودن شخص محکوم ارایه نموده و حتی میتوانید از کسانی که در آن محل مشغول به فعالیت برای ایشان بوده اند امضا بعنوان شاهد بگیرید

با سلام اعتراض اجرایی تابع تشریفات نبوده و بصورت فوق العاده و خارج از نوبت به ادعای معترض رسیدگی می شود اگر کارفرما سند رسمی ارائه نماید که کاری نمی توان کرد در غیرر اینصورت ۱۶ ماهی که اعتراضی به توقیف انجام نگردید قرینه ای است برای صوری بودن قضیه و به نفع شماست.