آیا میتوان سند که در دفتر خانه اسناد رسمی تنظیم شده یا سند اقرار به ابراء مهریه را با ارائه چند شاهد باطل کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۴۵۴ #03109514

با سلام ادب احترام آیا میتوان سند رسمی که در دفتر خانه اسناد رسمی تنظیم شده مانند سند آپارتمان سند ماشین یا سند اقرار به ابراء مهریه را با ارائه چند شاهد باطل کرد وا یا ماده ۱۳۰۹ قانون مدنی در حال حاضر در دادگاه ها اجرا میشود با تشکر از لطف بی کران شما عزیزان

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
با توجه به اینکه سند رسمی در دفاتر اسناد رسمی در حضور شهود ممتاز یعنی سردفتر تنظیم شده است لذا ابطال آن با شهادت شهود امری است که با اعمال سردفتر منافات پیدا می کند لذا به نظر می رسد که عنوان نمودن ماده ۱۳۰۹ قانونی مدنی امری بیهوده باشد ضمن اینکه ظاهرا در حال حاضر به این ماده استناد می شود و لی پذیرش آن با قاضی است چرا که ازموضوعات اختلافی است.

مخاطب عزیز
ابطال اسناد رسمی اگر قرارداد باشد فقط با توافق طرفین امکان پذیر است

در مورد اسناد رسمی فقط میتوان ادعای جعل کرد.