آیا کلاهبرداری محسوب میشه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۵۵ #03108907

سلام بنده دوتاسندمتعلق به پدربزرگم وبرادرش مربوط به سال ۱۳۱۶ دارم که ورثه شناخته شدم وطبق تحقیقات محلی توسط خودم به یک زمین رسیدم که یک مدعی داره اون زمین واز۱۳۸۷تا الان با اون مدعی اختلاف داریم سراین زمین وهنوز اثبات نشده مال منه یا مال اون درسال۱۳۹۳یک نفر اومد گفت ۳هزارمتر برام از همین زمین بده تا مراحل قانونی رو طی وزمین رو تحویلت بدم طرف سمت حقوقی...نداره منم قولنامه روی ورق a۴کردم ویک وکالت بلاعوض هم ازم گرفت که بابت ۳هزازمتر حق عزلشو ندارم و درقولنامه نوشته در ازای مبلغ ۸۰میلیون تومن ازم این ۳هزارمتر رو خریده اما هیچ پولی بهم پرداخت نکرده درحقیقت رسیدی هم مبنی برپرداخت نداره ویک فسخ نامه هم ازش گرفتم روی برگa۴ اما ضعیفه متنش ازنظرحقوقی،ویک رمال هم همسایه مادرم بود هر روز منو میترسوند که زمینت جادو شده... بهم ۵۰۰متر زمین بده تا جادوهای زمینو ..باطل کنم منم ترسیدم براش روی ورقa۴قولنامه کردم اونم نوشت درقولنامه پول نقدا پرداخت شد اما پولی بهم نداده وهیچ رسیدی نداره مبنی برپرداخت ثمن مبایعه نامه بهم نداره بجز همسر خودش رو به عنوان شاهد اورده ویکی دیگه هم اومد اونم گفت بهم ۴هزارمتر بده تا زمینتون رو بگیرم ازنظر حقوقی وتحویلت بدم منم قولنامه بنگاهی کردم براش دو تا قولنامه ۵۰۰متر ودوتا ۷۵۰ متر..که کل ۴هزارمتر درمبایعه نامه ها به مبلغ ۱۰۰یا ۱۱۰میلیون تومن یا (کمتر از۱۰۰میلیون تومن قید شده چون مبایعه نامه ها در دسترسم نیست الان) درمبایعه نامه هاقیدشده که کل مبلغ ۴هزارمتر رونقدا دریافت کردم اما کلا۱۵میلیون تومن بهم داده و روی یه ورق a۴نوشت بابت کل ۴هزارمتر ۱۰میلیون تومن دیگه بهم بدهکاره ۱۵میلیون تومن هم خودش گفت چون حلال باشه بگیرید منم گرفتم، اما ۴هزارمتر این زمین مورد قولنامه حدود۲۰میلیارد تومن ارزش داره و۴عدد مبایعه نامه بنگاهی رو بنگاه دار خط زده هرکدوم رو جدا وغلط گیر گرفته روشون اما دوتا مبایعه نامه خط نخورده جمعا ۴هزارمتر به۶عدد مبایعه نامه تقسیم شده به خواست همین شخص ،که این شخص هم نتونست کاری انجام بده درضمن برای هر۳ نفر از یک نقطه واحد مبایعه نامه نکردم حرف این ۳ نفراینکه زمین مال من نیست اختلافیه چرا فروختم وکلا میگن فروش مال غیر کردم دیگه نمیگن منظورشون چیه الان هر۳نفر ازم به جرم فروش مال غیر شکایت کردن ایا بنده مرتکب فروش مال غیر شدم؟چطور جنبه کیفری رو از بین ببرم خداشاهده پولی نگرفتم بجز همون ۱۵ تومن وبرای انجام امور حقوقی بوده این مبایعه نامه ها وبه امید احقاق حقم درضمن ازسال ۹۵ هم شکایتی نکردن تا الان یکی از این ۳ نفر رماله میتونم به جرم کلاهبرداری ازش شکایت کنم آیا درزمره کلاهبرداری به حساب میاد؟و کلا چیکار بکنم لطفا راهنماییم کنید فقط میخوام نظر جمعی از شما استادان رو باهم بدونم خیلی ممنون

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می بایست اسناد و مدارک شما بررسی گردد

با احترام بهتر است مدارک شما بررسی شود

با درود دادخواست حقوقی می‌توان مطرح کرد لکن اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد و در این مجال نمی‌گنجد

با احترام سوال پاسخ داده شده

هرچندسوالی طولانی وشامل بحثهای مختلفه که دراینجانمیتوان به همه پاسخ داداماازرمال به قول شمانمیتوانیدشکایت کلاهبرداری کنیدودرصورت عدم سونیت خودمیتوانیدازجنبه کیفری جرم فروش مال غیررهاشویدوموصوع جنبه حقوقی بگیرد

این سوال طولانی قبلا پاسخ داده شده برای اطلاع دقیق تر لطفا با احدی از همکاران مشاوره بگیرید