معامله خودرو را فسخ کردم و فروشنده منکر معامله شده است و پول را عودت نمی دهد،چه کار کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۷ #03086858

سلام
من دیروز یه ماشین کارکرده در نمایندگی سایپا معامله کردم که ماشین به اسم خود نماینده بود، تمام پولو هم کارت کشیدم ، قولنامه هم نوشتیم و توش قید شد ۲۴ ساعت زمان تست این ماشینه و می تونم در صورت معیوب بودن ماشین رو برگردونم.
بعد از معامله متوجه شدم موتور ماشین ایراد اساسی دارد و معامله رو فسخ کردم و قولنامه ای هم که دست خودم بود تحویلشون دادم و قرار شد امروز پول منو بزنن، ولی متاسفانه زدن زیر معامله و من به غیر از رسیدهایی که از دستگاه پوز نمایندگی دارم چیز دیگه ای دستم نیست ،چه کار کنم؟ چه طوری شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اول برای فروشنده اظهار نامه ارسال کنید در صورتی که جواب اظهار نامه را ندادند اقامه دعوای حقوقی جهت مطالبه وجه خود انجام دهید توصیه میگردد از وکیل استفاده کنید

از طریق ارسال اظهارنامه به ایشان موضوع را رسمیت داده و همراه با ارایه رسیدهای بانکی به دادگاه علیه ایشان طرح دعوی نمایید.