آیا میشه هر تعداد سند که لازم باشه پیوست دادخواست اعسارت کنی؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۱۳ #03083601

زمانی که میخوای بری دفاتر خدمات الکترونیک قضایی و لایحه دادخواست اعسارت رو ثبت کنی ارائه بدی
در این زمینه محدودیتی وجود داره؟
مثلا من نیاز دارم چیزی حدود ۲۰ یا ۳۰ برگه پیوست دادخواست اعسارم کنم شامل فیش حقوقی، قراردادم، حکمم، اسناد مربوط به اقساطمی که می پردازم و ...
اگر نمیشه راه جایگزین ارائه این اسناد چیه؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله برای اثبات اعسار می توان ضمایم خود را به هر تعداد پیوست نمود

محدودیتی برای اسناد در ضمیمه دادخواست وجود ندارد

برای اثبات حق خود محدودیت ندارید هرتعداد برگه را میتوانید ضمیمه کنید

با سلام؛
خیر محدودیت قانونی در این زمینه وجود ندارد.

درود
خیر محدودیتی وجود ندارد.

سلام
محدودیتی برای ارائه اسناد و مدارک وجود ندارد.

محدودیتی برای تعداد اسناد ارسالی ضمیمه دادخواست وجود ندارد .