ایا وجود صیغه نامه ۶ماه گذشته دردست زوجه با وجود رجوع بنده و اماده بودن منزل واثاث امکان صدور گواهی درصورت تمایل تام بنده وجود دارد؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۵۰۵ #03074930

سلام.رای قطعی الزام به تمکین زوجه ۲سال پیش صادر شده است. پارسال دادخواست ازدواج مجدد دادم ولی چون یک خانمی صیغه موقت بودیم و قصدم ازدواج بودم قاضی عدم تمایل بنده را لحاظ کرد و گواهی نداد الان بعد گذشت یکسال که به دلیل مشکلات اخلاقی خانمی که صیغه موقت بنده بوده و بنده از او جدا شدم. میخواستم دوباره دادخواست ازدواج مجدد بدهم و قصدمم هم بازگشت همسرم هست ولی همان صیغه نامه تاریخ ۶ماه گذشته را به دست زوجه رسانده اند ایا وجود صیغه نامه ۶ماه گذشته دردست زوجه با وجود رجوع بنده واماده بودن منزل واثاث امکان صدور گواهی درصورت تمایل تام بنده وجود دارد؟

مشاوره حقوقی ازدواج موقت
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،با گذشت‌مدت صیغه دیگر اعتباری ندارد که قابل استناد باشد.

با پایان مدت صیغه اعتبار آن هم از بین می رود

با سلام اگر مهلت صیغه تمام شود اعتباری ندارد.

سلام
بعد از اتمام مهلت، زوجیت ناشی از صیغه نیز زائل می گردد

سلام اگر مهلت صیغه تمام شود اعتباری ندارد.

با سلام،با انقضای مدت صیغه نامه فاقد اعتبار است.

باسلام و درود در صورت اتمام مهلت صیغه نامه، از اعتبار ساقط می باشد.