آیا میتونن به من اتهام کلاهبرداری بزنند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۰۸ #03074342

با سلام و خسته نباشید
من چندین ماه پیش با شخصی که قصد فروش ملک خود در شهرستان را داشت آشنا شدم و به دنبال مشتری برای ایشان گشتم.بعد مدتی تقریبا دوماه پیش با یک مشتری بصورت تلفنی ارتباط گرفتم و با صاحب ملک برای ملاقات و انجام کارها هماهنگی کردم
صاحب ملک درخواست ۶ میلیون مبلغ اولیه جهت هزینه های جانبی و رفت و آمدش کرد که با مشتری مطرح کردم و ایشان هم قبول کردند و شماره کارت از صاحب ملک گرفتم و دادم بهشون و مبلغ رو واریز کردن بعد متاسفانه متوجه شدم که مالک براثر ابتلا به کرونا در گذشتن و کلا کار کنسل شد
حالا شخص مشتری ادعای برگشت پولشون رو از من دارن و میگن که من شمارو میشناسم و شما باید پولو برگردونید مگر نه شکایت میکنم ازتون.
با خانواده مرحوم هم صحبت کردم و ادعای من رو قبول نکردن گفتن که از کارهای مرحوم خبری نداشتن
و من آدرسی هم از اون ها ندارم فقط یه شماره هستش حالا با این شرایط که پولی به حساب من نیامده اون شخص که فقط منو میشناسه میتونه از من شکایت کنه و یه موقع اتهام کلاهبرداری بهم بزنه و برام مشکل ساز بشه؟و اگر ازم شکایت کنه و من حضور پیدا نکنم و پیگری نکنم میتونن محکومم کنن؟ درکل از هرجنبه به چه صورت خواهد بود
خیلی ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید باتشکر

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام در صورتی که شکایت کیفری کنن با توجه به عدم وجود شرایط جرم کلاهبرداری منع تعقیب و شما از بابت افترا میتونید شکایت کنید / ایشون اصلا باید بر علیه وراث اقامه دعوی حقوقی و مطالبه وجه داشته باشن

"با سلام"
کلاهبرداری صورت نگرفته است
اگر قراردادی بعنوان واسطه گری با طرفین ندارید نمیتوانند ادعایی علیه شما داشته باشند
صرفا میتوانند علیه وراث متوفی اقامه دعوی نمایند

درود
تنها امکان مطالبه ی وجه از ورثه ی متوفی وجود دارد .

درود بر شما، این مساله مشمول کلاهبرداری نخواهد بود، لکن نامبرده میتوانند به طرفیت وراث دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایند تا اقدامات مقتضی به عمل آید.

درود
طلبکار باید به طرفیت ورثه دادخواست مطالبه وجه بدهد و از ماترک دریافت کنند.

اولا - این موضوع کیفری نبوده و به عنوان کلاهبرداری قابل تعقیب نیست .
ثانیا- برای پیگیری حقوقی نیز اگر پولی به حساب شما واریز نشده امکان مطالبه آن از شما وجود نداشته و باید به طرفیت وراث طرح دعوی نماید .

بدهی های متوفی از محل ماترک (اموال بر جای مانده) پرداخت خواهد شد دادخواست مطالبه وجه اقدام نمایند