چه حکمی احتمال داره صادر بشه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۰۰ #03072790

با سلام بنده مدتی پیش ب دلایل لج و لجبازی با همکارم اکانت فیکی براشون ساختم و عکس نصف صورت و آی دی پیج بنام ایشون در اینستاگرام ساختم و قصدم تلافی کردن اذیت ازار ایشون در محیط کار بود ک الان فهمیدن و شکایت کردن و پلیس فتا گوشی من رو گرفت و پیج رو دیدن من شبش اون پیج سریع دیلیت اکانت کردم و رضایت هم نمیدن میخواستم بدونم وی اون پیج با دو سه نفر چت کردم و فقط از ی کلمه زشت استفاده کردم یکبار فقط.و یک عکس از این خانوم ک خودشون قباا تو پیجشون داشتن استوری کردم

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مجازات حبس یا جزای نقدی به همراه خواهد داشت

بهتر است درابتدا رضایت شاکی خود را جلب کنید در غیر این صورت در قانون آمده است : هرکس به وسیله سامانه های رایانه ای یا مخابراتی، فیلم یا صوت یا تصویر دیگری را تغییر دهد یا تحریف کند و آن را منتشر یا با علم به تغییر یا تحریف منتشر کند، به نحوی که عرفا موجب هتک حیثیت او شود، به حبس از نود و یک روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (۵.۰۰۰.۰۰۰) ریال تا چهل میلیون (۴۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.

درود
عمل انجام شده جرم و حسب مورد حبس یا جزای نقدی در پی خواهد داشت .

با درود عمل شما جرم است و مجازات دارد.
اما
۱: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

۲.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.

با سلام
طبق ماده ۱۶ قانون جرایم یارانه ای : هرکس به وسیله سامانه های رایانه ای یا مخابراتی، فیلم یا صوت یا تصویر دیگری را تغییر دهد یا تحریف کند و آن را منتشر یا با علم به تغییر یا تحریف منتشر کند، به نحوی که عرفا موجب هتک حیثیت او شود، به حبس از نود و یک روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (۵.۰۰۰.۰۰۰) ریال تا چهل میلیون (۴۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.
بهتر است به هر شرایطی رضایت شاکیه را جلب نمایید

هرکس به وسیله سامانه‎های رایانه‎ای یا مخابراتی، فیلم یا صوت یا تصویر دیگری را تغییر دهد یا تحریف کند و آن را منتشر یا با علم به تغییر یا تحریف منتشر کند، به نحوی که عرفا موجب هتک حیثیت او شود، به حبس از نود و یک روز تا دو سال یا جزای نقدی از ۱۵.۰۰۰.۰۰۰ تا ۱۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.
تبصره ـ چنانچه تغییر یا تحریف به صورت مستهجن باشد، مرتکب به حداکثر هر دو مجازات مقرر محکوم خواهد شد.
_____________________
، مجازات‌ حبس ماده فوق به نصف تقلیل می‌یابد.