پرونده بنده در چه پروسه‌ای است، ممنون می‌شوم که از مراحل بعدی مرا آگاه سازید؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۴۶۱ #03067596

با سلام خدمت عزیزان. پرونده کیفری (کلاهبرداری) بنده پس از طی مراحل شکایت، جلب به دادرسی (متهم متواری است) و صدور کیفرخواست در دادسرا، پرونده به شعبه دادگاه کیفری ارجاع داده شد و پس از چند روز دادنامه‌ای که در آن به کسر از آمار اشاره شده بود، هم به بنده و هم به دادستان ارجاع شد.

حال سوال اول بنده این است که الان باید چه اقداماتی انجام دهم؟
سوال دوم بنده این است که به کلاهبرداری سنتی اشاره شده بود و آیا مگر این جرم جنبه عمومی ندارد؟ چرا در دادنامه‌ای که در آخر برای بنده ابلاغ شده بود به زندان و جریمه اشاره نکرده بود؟ (در زیر متن دادنامه قرار داده شده است) با تشکر فراوان

متن تصمیم نهایی شعبه دادگاه کیفری
نسبت به شکایت - علیه - دایر بر کلاهبرداری سنتی به مبلغ ۱۲.۵۰۰.۰۰۰ تومان کسر از آمار صادر شد.

مشاوره حقوقی کیفری
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
رای نهایی به شما ابلاغ می شود

سلام
ابلاغ می گردد...

بادرود/ ابلاغیه صادر میگردد

منتظر ابلاغ باشید....

باسلام منتظرابلاغیه بعدی باشین

بادرودوسلام به شما ابلاغ می شود.

بادرودوسلام ابلاغ می شود.