آیا این همه تاخیر در پرداخت نفقه مجازات کیفری نداره؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۲۵ #03047798

۲۲ اردیبهشت ۹۸ مطالبه نفقه کردم رای دادگاه اینگونه صادر شد
همسرم درصورت فراهم کردن خونه و اسباب باید ماهی یک تومن به من نفقه بدهد اما چنانچه خانه و اسباب فراهم نکرد باید ماهی یک میلیون و پانصد نفقه پرداخت کند. در آبان ماه ۹۸ دادگاه تجدیدنظر همین رای را تایید کرد ولی همسرم تا به این لحظه خونه و اسباب فراهم نکرده فقط ۳ فروردین ۹۹ برای من اس ام اس بانک اومد که ۵۰۰ هزار تومن به حسابم واریز شده که احتمال میدیم این مبلغ از طرف همسرم بوده حالا سوال من این است
این مجازات شامل چی میشه؟
۲- آیا با وجود اینکه این همه مدت من را بدون خرجی رها کرده باز هم میتونه تقاضای قسط بندی نفقه بکنه؟ و قانون به جای جریمه ی دیرکرد. با این ارفاق دست نوازش بر سر چنین مرد بی مسئولیتی میکشه؟
۳_بالاخره نفقه ی من از ۲۲ اردیبهشت تا به امروز یک تومن حساب میشه؟ یا یک و پانصد ( با توجه به اینکه خونه و اسباب فراهم نکرده

مشاوره حقوقی نفقه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
می‌توان ترک انفاق مطرح کرد

سلام
شما میتوانید شکایت ترک انفاق مطرح کنید .

سلام
شما حق شکایت دارید
می توانید نفقه گذشته خود را دریافت کنید
ترکگک انفاق جرم محسوب می شود

شکایت ترک نفقه مطرح کنید

سلام نفقه شما ماهی یک و پانصد میلیون هست و می توانید اجرائیه صادر کنید . شکایت ترک انفاق هم می توانید مطرح نمایید .