اگر در یک اپارتمان فقط یک نفر از مالکان راضی به فروش آپارتمان نباشد می توان وی را مجبور کرد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۷۱۶ #03045228

با عرض سلام و خسته نباشید.
سوالی داشتم که اگر محبت فرموده راهنمایی کنید سپاسگزار خواهم بود.
بنده تا جایی که مطلع هستم ، اگر یک دستگاه آپارتمان فرسوده باشد و تمامی مالکان بخواهند آن را بازسازی نموده به جز یک مالک ، در صورت تایید کارشناس دادگستری ، آن مالک باید همکاری کند با دیگر مالکان.
حال سوال حقیر این است که اگر آپارتمانی فرسوده باشد و خریداری نیز باشد که بگوید زمین آپارتمان را از مالکان می خرد، اگر به جز یک مالک ، همه موافق فروش باشند ، آیا می توان آن مالک را مجبور به فروش ملک کرد؟
سپاس فراوان از لطف و توجه شما

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیر نمی توان مالکی را مجبور به فروش مال خود نمود .

سلام امکان اجبار افراد به فروش مال وجود ندارد

درود
به جهت عدم تصریح در قانون امکان اجبار جهت فروش وجود ندارد فقط با جلب رضایت می توانید اقدام نمایید

با سلام منوط به اجازه تمام مالکین می باشد

با سلام
خیر نمی توانید ایشان را مجبور به فروش آپارتمان خودش نمایید.

با درود مطابق قانون تملک آپارتمان ها باید عمل شود

با سلام
با توجه به قواعد حاکم بر حوزه مالکیت و به مفروز بودن ملک، اجبار مالک آپارتمان به فروش جز در موارد مصرح قانونی ممنوع میباشد.
در خصوص مسئله مطروحه از سوی شما نیز تصریح قانونی وجود ندارد و تنها در صورت جلب نظر کارنشناس مبنی بر الزام تخریب و نوسازی به دلیل فرسودگی، مالک ملزم به همراهی در تخریب و نوسازی اعیان است.