آیا من میتونم خانمم را ممنوع الخروج کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۷۶ #03039104

همسر من از اسفند ۹۸ خونه را ترک کرد و برنمیگرده. من عدم تمکین زدم و اون هم مهریه را اجرا گذاشته. آیا الان همسرم میتونه بیاد وسایل خونه را ببره؟ چون روزها خونه خالیه و من سرکار هستم

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام

همسر شما الزامی به تهیه جهیزیه به حکم قانون ندارد

بله زوجه میتونه دادخواست استرداد جهیزیه مطرح کنن و بدوا تامین خواسته بگیرن و جهیزیه خودشونو مطابق با لیست جهیزیه مسترد کنن.بله زوج میتونه زوجه رو ممنوع الخروج کنه

زوجه می تواند بیاد و وسایل خونه که متعلق به خودش می باشد راببرد .‌ دراین صورت مرتکب جرمی نشده است .‌

بله
همسر شما الزامی به تهیه جهیزیه به حکم قانون ندارد
شما باید وسایل منزل را خریداری نمایید

با سلام
میتوانید طی اظهارنامه ای یا از طریق دادخواست الزام به تمکین بر علیه زوجه اقدام نمایید
بله ممنوع الخروج نمودن زوجه امکان پذیر است
اگر صرفا اسباب و اثاثیه متعلق به خود را ( جهیزیه ) ببرد مانعی نیست .

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و اظهارنامه ای مبنی بر دعوت زوجه به تمکین ارسال و مهلت ۴۸ ساعت برای بازگشت تعیین کنید سپس در صورت عدم بازگشت دادخواست الزام به تمکین تقدیم کنید.
در صورت صدور حکم عدم تمکین می توانید طبق ماده ۱۶ قانون حمایت خانواده مصوب ۵۳ دادخواست تجویز ازدواج مجدد تقدیم کنید