دادگاه بصورت غیابی با شهادت کذب، بنده را به فروش مال غیر و کلاهبرداری محکوم کرده، چه کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۵۹ #03037942

من از پدرم وکالتنامه رسمی فروش داشته که با وجود این وکالتنامه یک قطعه از اراضی موروثی که به پدرم رسیده را در حیات پدر به شخص ثالثی فروخته...اما دادگاه بصورت غیابی با شهادت کذب افرادی که با آنها پرونده داشته و محکوم شده اند بنده را به فروش مال غیر و کلاهبرداری محکوم کرده....آیا حکم دادگاه علیه بنده که وکیل بوده ام صحیح می باشد؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید درخواست واخواهی نمایید به لحاظ تخصصی بودن موضوع وجود یک وکیل با تجربه جهت تجزیه و تحلیل دقیق پرونده و ارائه دفاع تخصصی برای شما ضروری است.

درود
درخصوص صحیح یا ناصحیح بودن حکم تا مادامامی که توضیحات کامل از نحوه روند رسیدکی پرونده از سوی شما ارایه نگردد هر گونه اظهار نظر حقوقی فاقد وجاهت قانونی ست

با سلام
اگر زمان قطعی شدن حکم به پایان نرسیده تقاضای واخواهی نمایید و در صورتی که تاریخ وکالتنامه فروش شما قبل از فروش زمین باشد و دلایل و مستندات کافی باشد رای نقض میگردد،بهتر از از طریق یک وکیل این اقدامات را مبذول فرمایید.

بهتر است با همکاری یکی از وکلا تقاضای واخواهی کنید

درود
اگر فرجه مقرر قانونی تان برای واخواهی منقضی نشده است نسبت به حکم غیابی تقاضای رسیدگی مجدد (واخواهی ) را به دادگاه صادر کننده حکم تقدیم نمایید و در زمره دلایل خود به حکم محکومیتی که پیشا برای شهود اخذ نموده اید شهادت شهود را بدلیل عداوت دنیوی جرح کنید

سلام واخواهی بزنیدبرای توفقیف حکم